Kahramanmaraş’ta diriliş başladı!

Kahramanmaraş’ta diriliş başladı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Kahramanmaraş’ta diriliş başladı!

Hausport ve Almir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ali Özdemir, 15 Temmuz sonrası ekonomik olarak gelinen noktayı değerlendirdi. Ekonominin eskiye göre daha iyi olduğunu vurgulayan Özdemir, 15 Temmuz’dan önce yatırımdan korkanların 15 Temmuz’dan sonra cesaretlendiğini söyledi.

15 Temmuz’un şer gibi görünen hayır olduğuna değinen Ali Özdemir, Türkiye’nin vatan, millet ve bayrak çatısı altında tek yumruk olarak toplandığını aktardı. 15 Temmuz sonrası Kahramanmaraş inşaat sektörünü değerlendiren Özdemir, kentsel dönüşümle Kahramanmaraş’ta dirilişin başladığını söyledi. Bu dirilişin gittikçe arttığını belirten Özdemir, herkes ‘Türkiye ekonomisinin ne kadar güçlü olduğunu gördü’ dedi.

VATAN, MİLLET VE BAYRAK SEVDASI YENİDEN UYANDI DARBE GİRİŞİMİ YATIRIMCILARI ETKİLEMEDİ

15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye için kara bir gece olmuştur ama bazen hayır gibi görünen şeylerden şer, şer gibi görünenlerden ise hayır çıkar. Bu şer gibi görünen olay ise Türkiye için hayırlı oldu. Milletimiz istikrarın, ekonomik refahın ve en önemlisi vatan millet ve bayrak sevdasının önemine erişti. 15 Temmuzdaki işgalci girişimde insanımız biraz daha silkelenip kendine geldi. Göz ardı edilen manevi değerlerin tekrar kıymetini anladı. Vatan, millet, devlet ve birliktelik sevdası yeniden uyandı. Türk insanı şuurludur, geleceğini ve ülkesini seven insanlardır. Geleceği için her türlü yatırımı yapmayı göze alır. Vatanı ve milleti için canını verir.  O kara gecenin ardından dolar yükselmesin diye milyarlarca liralık dolar bozduruldu. Merkez Bankası'nın müdahale etmesine gerek kalmadan Türk insanı dengeyi sağladı. 15-20 günlük süre içerisinde vatandaşımızın toplam bozdurmuş olduğu döviz miktarı 10 milyar dolara kadar ulaştı. İnsanlar bu işgalci girişimden korkarak yatırımlarını geri çevirmedi. Devletin faiz konusundaki çalışmaları ise piyasadaki yatırımcılara Güven verdi. Türkiye ekonomik alanda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. 15 Temmuz gecesi ülkemiz için uzun vadede fayda getirecektir.
DİNAMİK KAHRAMANMARAŞLA REFAH EKONOMİ

Kahramanmaraş uzun süre kabuğunu yırtamayan ve açığa çıkamayan bir şehirdi. Büyükşehir olmasıyla birlikte bir uyanış ve diriliş başladı. İnşaat sektöründe hareketlilik var. Yeni projeler görüşülüyor. Kahramanmaraş'ın dinamik bir yapısı var. Sanayicisi ve işadamı oldukça güçlüdür. Fiziki yapısı İnşaat için biraz sıkıntılı ama kentsel dönüşümün devreye girmesiyle inşaat sektörü canlılık kazandı. İmar alanı ile ilgili sıkıntılarda çözüme kavuşturulursa inşaat sektörüne faydalı olacaktır. Çünkü

KAHRAMANMARAŞ’IN KONUT İHTİYACI VAR

Kahramanmaraş'ın konut ihtiyacı var. Sanayi yatırımları için alana ihtiyaç var. Bunlar en kısa zamanda giderilecektir. Kahramanmaraş'ın inşaatla ilgili ekonomik sıkıntıları biraz da olsa var. Ama diğer illere göre çok daha rahat pozisyondayız. Kahramanmaraş'ın birçok kent ile ticari bağlantısı var. Kahramanmaraş 15 Temmuz’daki kısa süreli kaosu kendi içindeki dinamik yapısından dolayı çabuk ve rahat aştı. 
 
BAŞKA TÜRKİYE YOK

İnsanlarımız kendi geleceği için yatırım yapmaktan korkmasınlar. Ülkemizle ilgili dış güçlerin çok büyük hain planları var. Türk ekonomisinin ve yapısının ne kadar güçlendiğini herkes gördü. Eskiden bir anayasa kitapçığının fırlatılması ile Ülke ekonomisi altüst oluyordu, bugün tanklar, füzeler ve silahlar harekete geçti ama ekonomimiz bozulmadı. Biz güçlü bir ülkeyiz, başka Türkiye yok. Ülkemizi canımız pahasına da olsa sahip çıkmak ve korumak zorundayız.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.