Kahramanmaraş'ta Gazeteciler Abid Vanlı ve Seval Ak'ın Mutlu Günü

Kahramanmaraş'ta gazeteci çift Abid Vanlı ve Seval Ak dünya evine girdi, düğünleri Türkoğlu'da muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2023 11:16
Kahramanmaraş'ta Gazeteciler Abid Vanlı ve Seval Ak'ın Mutlu Günü

Kahramanmaraş'ta, uzun yıllardır gazetecilik alanında başarılı çalışmalara imza atan ve adları sıkça duyulan Abid Vanlı ve Seval Ak, hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler. Bu özel an, 6 Şubat depremleri öncesinde gerçekleşen özel bir toplantıda Abid Vanlı'nın Seval Ak'a yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle başladı. Bugün gerçekleşen düğün töreni ise bu mutlu birlikteliğin ilk adımı oldu.

photo-6023964629807512968-y.jpg

Türkoğlu ilçesinin doğal güzelliklerine şahitlik eden açık hava düğün töreninde, gazeteci çiftin nikah akitlerini Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş gerçekleştirdi. Tören, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Vanlı-Ak ailesi yanı sıra, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Depgici ve İrfan Karadutlu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, BLC Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, iş insanı Serdar Erdoğanyılmaz, Ramazan Gürbak, kentte ve yurtdışında görev yapan birçok gazeteci törene katıldı.

Bu mutlu gün, Kahramanmaraş'ın medya dünyasına ve bu özel çiftin birlikteliğine tanıklık etmek için unutulmaz bir an olarak kalacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.