Kahramanmaraş'ta Havaya Ateş Eden Düğün Magandaları Çökertildi!

Kahramanmaraş İl Jandarma, düğünde havaya ateş açarak paylaşım yapan 7 şüpheliyi yakaladı. Tabanca, fişek ve tüfekler ele geçirildi. Adalet yerini buluyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2023 17:04
Kahramanmaraş'ta Havaya Ateş Eden Düğün Magandaları Çökertildi!

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Afşin İlçesi'nde düzenlenen bir düğünde kimlikleri tespit edilen 7 şüphelinin havaya ateş açarak bu olayı sosyal medyada paylaştığını belirledi.

Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda şüphelilerden S.P. (24) Ankara'da, A.E.P. (39) Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, A.P. (34) Kırıkkale'de bulundukları tespit edildi ve yakalanmaları için Cumhuriyet Savcılığıyla gerekli yazışmalar gerçekleştirildi.

Ayrıca, H.P (26), F.P (23), M.P (33) ve O.P (29) isimli diğer şüphelilere yönelik ev aramaları gerçekleştirildi. Bu aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tabancaya ait şarjör, 350 adet 9 mm çapında fişek, 4 adet av tüfeği, 2 adet tüfeklere ait şarjör, 8 adet 7.62 mm fişek ve 2 adet kurusıkı tabancaya ait şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı ve diğer şüphelilerin yerlerini tespit etmek amacıyla ikametgah bölgelerindeki Cumhuriyet savcılıklarına yönelik adres araştırma tutanakları gönderildi. Kahramanmaraş jandarma, düğün magandalarının bu tür faaliyetlere karışmasına göz açtırmamakta kararlıdır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.