Kahramanmaraş'ta İmar ve İnşa Çalışmaları İçin Önemli İstişare

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile birlikte Afet Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen önemli bir istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2023 15:31
Kahramanmaraş'ta İmar ve İnşa Çalışmaları İçin Önemli İstişare

Başkan Güngör, toplantıda yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın imar ve inşa sürecinde elde edilen büyük ilerlemeye dikkat çekti.

Ayrıca, destek veren tüm paydaşlara teşekkür ederek, sürecin başarıyla yürütülmesine olan katkılarından dolayı minnettarlık duyduklarını belirtti.

Toplantıya Vali Mükerrem Ünlüer, ilçe kaymakamları, güvenlik yetkilileri ve diğer ilgili kurum temsilcileri de katıldı.

Şehrin son durumu hakkında yapılan değerlendirmelerin yanı sıra, imar ve inşa çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Güngör, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'nun liderliğindeki toplantının AFAD Başkanı Okay Memiş ve diğer yetkililerin de katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, şehirdeki ilerlemeleri paylaşma ve gelecek adımları tartışma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

İmar ve inşa sürecinde sağlanan büyük adımların, Kahramanmaraş'ın geleceğine umutla bakmasını sağladığını belirten Güngör, tüm destekçilere teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.