Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıklarına Son: Elif Hatun Camii Enkazı Temizleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, inşaat atıkları ve molozları temizleyerek çevreyi koruyor. Daha temiz, daha güzel bir şehir için çalışıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2023 17:52
Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıklarına Son: Elif Hatun Camii Enkazı Temizleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından kent genelinde ev ve iş yerlerinde yapılan tadilatların yol açtığı inşaat atıkları ve enkaz kalıntıları ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Çevreye rastgele bırakılan molozlar, iş makineleri kullanılarak toplanıp hafriyat alanlarına taşınıyor. Bu önemli çalışmaların bir örneği, Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi'nde gerçekleşiyor. Mahalledeki rastgele bırakılan inşaat atıkları ve molozlar, çevre temizliği ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla toplanıyor. Ayrıca, Elif Hatun Camii'nde yıkılan minare ve şadırvanın enkazı da temizleniyor.

enkaz-kaldirma-4.jpg

ÇEVRE VE ESTETİK DUYARLILIĞIYLA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini koruma, çevre kirliliğini önleme ve hafriyat atıklarının zararlarını bertaraf etme konularında kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada, bu sürekli çaba ile çevreye duyarlı bir şekilde kent yaşamını sürdürme ve insan sağlığını koruma hedefinin gözetildiği vurgulanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum