Kahramanmaraş'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2022 Yılı 2. Dönem Toplantısı, Kahramanmaraş Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2022 17:05
Kahramanmaraş'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Valisi Coşkun, “Bugün ki toplantımızda, kadına yönelik şiddetle mücadelede eylem planını kapsamında, koordinasyon gerektiren konular, iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirleri değerlendireceğiz. Bakanlığımız tarafından Türkiye genelinde 5 milyon erkek vatandaşımıza yönelik farkındalık hedefi konuldu. Bu kapsamda da ilimizde en az 80 bin erkek vatandaşımızın bilgilendirilmesi ve eğitim programına dahil edilmesi hedefleniyor. Paydaş kurumlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarla kadına yönelik şiddetin olmadığı bir toplum için gayret ediyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada şiddetin yerine hoşgörünün ve sevginin olduğu huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.  

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı” kapsamında yapılan çalışmalarını içeren sunumu ile devam eden toplantıda, “Kadına El Kalkamaz” adlı video gösterimi yapıldı. 

Vali Coşkun başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile koordinasyon kurulu üyeleri katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.