Kahramanmaraş'ta Mutlu Ailelerin Sırları: Sıtkı Aslanhan ile 'Bu Çağda Aile Olmak'

27 Ekim'de Kahramanmaraş'ta, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ile 'Bu Çağda Aile Olmak' konulu ücretsiz söyleşiye davetlisiniz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2023 16:18
Kahramanmaraş'ta Mutlu Ailelerin Sırları: Sıtkı Aslanhan ile 'Bu Çağda Aile Olmak'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 27 Ekim Cuma günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Bu Çağda Aile Olmak’ konulu söyleşiye tüm Kahramanmaraşlıları davet ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Sezonu kapsamında edebiyat dünyasının önemli isimlerini Kahramanmaraşlı kitapseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

sitki-aslanhan-bu-cagda-aile-olmayi-anlatacak.jpg

Bu etkinliklerden biri de, yüzbinlerce kişinin yaşamına dokunan, hem eserleriyle hem de konferanslarıyla tanınan Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın katılacağı söyleşi etkinliği. 27 Ekim Cuma günü saat 19.00’da başlayacak olan programda Aslanhan, ‘Bu Çağda Aile Olmak’ konusunu farklı ve derinlemesine bir bakış açısıyla ele alacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik ücretsiz olarak düzenlenecek ve başta ebeveynler olmak üzere tüm vatandaşlar davetli. Ayrıca, Ekim ayı boyunca gerçekleştirilecek diğer etkinliklere ve detaylara ulaşmak için bu linkten ziyaret edilebilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.