Kahramanmaraş'ta O İş İnsanının Deprem Sonrası Yardımseverliği Gündemde!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir restoran işleten Gökhan Özbağış, 6 Şubat depremlerinin ardından yaptığı örnek davranışla sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2023 12:26

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremler sonrasında, işletmesinin kapılarını halka açan Bizden Bi Yer Restaurant'ın sahibi Gökhan Özbağış'ın bu anları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yaşanan bu felaket sonrasında, işletmesinin tek katlı olmasına rağmen depremzedelerin güvende olmalarını sağlamak amacıyla kapılarını açan Gökhan Özbağış'ın bu anlara dair görüntüleri paylaşım rekorları kırdı.

Özbağış'ın yaptığı yardımları ve dayanışmayı gösteren paylaşımlar, "Unutmayacağız, yardım yapanı ve yapmayanı da" şeklindeki mesajlarla destek buldu.

Deprem sırasında restorana sığınan insanların güvenliğini sağlayan ve onlara yardım eden Gökhan Özbağış'ın bu özverili davranışı takdir topladı.

Kendi yaşadığı zorluklara rağmen depremzedelere yardım etmeye devam eden Özbağış, bu süreçte binlerce kişiye yardım elini uzattı ve kısa sürede toplumun gözdesi haline geldi.

Ebrar Sitesi olarak bilinen bölgede anne ve babasını kaybeden Gökhan Özbağış'ın yardımseverliği, depremin yarattığı zor koşullara rağmen insanlara umut verdi. Özbağış'ın işletmesinde ağırladığı binlerce kişi, depremin etkilerini azaltmada ve dayanışmanın gücünü göstermede onun rolünü takdir ediyor.

Özbağış'ın bu insanı etkileyen ve örnek alınan davranışı, Kahramanmaraş'ın birçok sosyal medya platformunda ve gündeminde hala önemli bir yer tutuyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.