Kahramanmaraş'ta özel eğitim okullarına yönelik spor malzemesi dağıtıldı

Cumhurbaşkanlığı tarafından tanıtımı yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın “Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi” kapsamında Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın katkılarıyla, Kahramanmaraş'ta özel eğitim okullarına yönelik spor malzemesi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2022 10:35
Kahramanmaraş'ta özel eğitim okullarına yönelik spor malzemesi dağıtıldı

Cumhurbaşkanlığı tarafından tanıtımı yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın “Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi” kapsamında Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın katkılarıyla, Kahramanmaraş'ta özel eğitim okullarına yönelik spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, ilimiz genelinde özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrencilerimize yönelik spor malzemelerinin dağıtımının heyecanını yaşadığını söyledi.

Öğrenci velisi Meryem Akça’da burada yaptığı konuşmada, özel öğrenim gören tüm öğrenciler ve veliler adına “Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi’nde” emeği olanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri tarafından öğrencilerimize malzemelerin takdimi yapıldı.

Vali Coşkun’da malzeme dağıtımı  esnasında özel öğrenim gören öğrencilerimiz ve velileriyle sohbet ederek “Özel çocuklarımıza gereken imkanlar sağlandığında neleri başardıklarını hep birlikte görüyoruz. Bizleri şampiyonalarda defalarca gururlandıran Kahramanmaraşlı  yüzücülerimiz Beytullah Eroğlu ve Sevilay Öztürk bunun en büyük örnekleri. Devletimiz hamdolsun her alanda olduğu gibi sporda da fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla engelli kardeşlerimize yönelik tüm imkanlarını seferber etmeye çalışmaktadır. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimize, sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum, diye konuştu.

Malzeme dağıtımı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.