Kahramanmaraş'ta Şehitler ve Gaziler Unutulmadı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi'nde duygusal bir buluşmaya imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2023 21:44
Kahramanmaraş'ta Şehitler ve Gaziler Unutulmadı

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta Kıbrıs Gazileriyle duygusal bir buluşma gerçekleştirdi, fedakarlıkları için teşekkür etti.

ZİYARETİN ARDINDAKİ ANLAM

Başkan Güngör, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret etti ve burada dernek başkanı Tayfun Özbek ile bir araya geldi. Bu ziyaret, vatanları uğruna canlarını feda eden gazileri anmak ve onlara teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirildi.

ziyaret-5.jpg

DUYGUSAL BİR BULUŞMA

Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Güngör, dernek başkanı Tayfun Özbek ve yönetim kurulu üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bu buluşma, gazilerin fedakarlıklarını anlamak ve onlara saygı göstermek için önemli bir fırsat sunmuş oldu.

Başkan Güngör, ziyaret sırasında şunları ifade etti: "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve değerli yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. Bu aziz topraklar için canını feda eden bütün şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum."

Dernek başkanı Tayfun Özbek de Başkan Güngör'e ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti. Bu karşılıklı teşekkürler, toplumun birlik ve beraberliğini vurgulayan önemli bir mesajı iletti.

Başkan Güngör'ün bu anlamlı ziyareti, gazilere olan saygıyı ve minneti yücelten bir buluşma olarak kayda geçti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.