Kahramanmaraş'ta ulaşım standartı yükseliyor: O cadde yenileniyor!

Onikişubat'ta Başkonuş Caddesi ve bağlantı yolunda yapılan asfalt yenileme çalışmalarıyla ulaşım kalitesi artırılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde hızla ilerliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2024 15:18
Kahramanmaraş'ta ulaşım standartı yükseliyor: O cadde yenileniyor!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki Başkonuş Caddesi ve bağlantı yolunda ulaşım kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalar hızla ilerliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel liderliğinde, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek için yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, yaklaşık 1 kilometrelik bağlantı yolunun asfaltını çift şeritli olarak yenilerken, Alparslan Türkeş ve İsmet Karaokur Bulvarı'nı birbirine bağlayan Başkonuş Caddesi'nde de yoğun bir şekilde çalışıyorlar.

Arterde yaşanan deformasyon nedeniyle meydana gelen ulaşım aksamalarını gidermek için yapılan asfalt yenileme uygulamalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Bu sayede bölgedeki ulaşım konforu ve güvenliği artırılacak. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek adına yol yenileme çalışmalarının sezon boyunca aralıksız bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.