Kahramanmaraş'ta yakalanmışlardı! Yazışmaları ortaya çıktı

Kırşehir'de FETÖ yapılanması davasında yargılanan kadın sanığın bylock içeriklerinde MİT'e çalıştığı ileri sürülen bir kişi ile yazışmaları ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2018 15:28
Kahramanmaraş'ta yakalanmışlardı! Yazışmaları ortaya çıktı

Mahkeme tutanaklarına göre Mayıs ayında Kahramanmaraş'ta yakalanan örgütün Kırşehir'deki öğrenci işlerinden sorumlu oldukları iddia edilen Y.E.A., ve karısı K.A., hakkında Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 
Karı-kocanın örgütün gizli haberleşme programı byLock kullandıkları tespit edildi. Mesaj içeriklerinin mahkeme dosyasına girdiği yazışmalarda 'Büşra ve Yakup' kod adlarını kullanan sanıkların mesajlarda 17/25 Aralık sürecinden sonrasını kapsayan 300 sayfalık mesaj içeriklerinde örgüt adına kurulan toplantı gruplarıyla yazışmalar yer aldığı öğrenildi. 
ByLock içeriklerinde, Kırşehir'de üniversitede okuyan kızının örgüt evinde kalmaya devam etmesi için devreye giren ve kendisini MİT mensubu olarak tanıtan bir kişinin mesajları da yer aldı. 
Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı örgüt üyeliğinden 9 yıl ceza alan H.A. ile K.A. arasında geçen byLock yazışmalarına göre kendisini MİT mensubu olarak tanıttığı ileri sürülen kişinin tespit çalışması yürütülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.