Kahramanmaraş'taki Hurman Kalesi bira şişesine basıldı

Danimarkalı bir firma, kutu bira şişelerinin üzerine şehirlerin tarihi fotoğraflarını bastı. Kahramanmaraş'taki Hurman Kalesi'nin fotoğrafının bira şişesinin üzerine basılması tepki topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2020 11:12
Kahramanmaraş'taki Hurman Kalesi bira şişesine basıldı

Bir bira firması 81 şehir konseptli proje geliştirerek bira şişelerinin üzerine şehirlerin isim ve plakalarından oluşan logo tasarlayarak özel tasarım şişe elde ettiler.

Türkiye'nin en büyük bira üreticilerinden olan firma, "Şehirler Serisi" adında başlattığı proje sosyal medya da yayılan görüntü sonrasında vatandaşlardan yoğun tepki gördü. 

132040733_3759602567454258_1455181241659867949_o.jpg

Kahramanmaraş'ın önemli mekanlarından biri olan Afşin ilçesindeki Hurman Kalesi bira şişesinin üzerine işlenerek satışa sunuldu.

Danimarkalı bir firma, kutu bira şişelerinin üzerine şehirlerin tarihi fotoğraflarını bastı. Türkiye’nin her ilinden fotoğrafları ve illerin plakalarını bastırdığı bira şişeleri Kahramanmaraş’ta da tepki gördü. Hurman Kalesi'ni bira kutusunun üzerinde gören vatandaşlar duruma isyan ederek “Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?” dedi


HURMAN KALESİ'NİN BİRA KUTUSUNDA NE İŞİ VAR?

Uygulama Kahramanmaraş’ta hoş karşılanmazken, içki ile şehrin tarihi yapısının birleştirilmesi tepkilere sebep oldu.

Sosyal medya üzerinden tepki gösteren vatandaşlar, böylesine önemli bir tarihi yapının ve Kahramanmaraş şehrinin bira ile özdeşleşmesinden rahatsız olduklarını dile getirerek, uygulamayı kınadılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum