Kalealtı’nda alt yapı çalışmaları çift koldan ilerliyor

Kalealtı’nda alt yapı çalışmaları çift koldan ilerliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2017 15:11
Kalealtı’nda alt yapı çalışmaları çift koldan ilerliyor

KASKİ Genel Müdürlüğü, Elbistan ilçesi Kalealtı Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını birlikte yürütüyor.   

 

Alt yapıda sorunsuz bir Kahramanmaraş hedefi doğrultusunda Kahramanmaraş’ın farklı birçok yerinde altyapı çalışmalarını sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, Elbistan ilçesi Kalealtı Mahallesinde 17 kilometre içme suyu ve 7,5 kilometre kanalizasyon alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere içme suyu sondaj kuyusu açarak kaynak sorununu ortadan kaldıran KASKİ mahallenin mevcut içme suyu şebekesinin eski ve kullanılamaz durumda olmasından dolayı mahallede toplam 17 kilometre içme suyu şebekesi yaparak içme suyu sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor. İçme suyu çalışmaları ile birlikte mahallenin kanalizasyon alt yapısı da yapılıyor. Daha önce hiç kanalizasyon alt yapısı olmayan Elbistan ilçesi Kalealtı mahallesinde 7,5 kilometrelik kanalizasyon çalışması devam ediyor.

kalealti’nda-alt-yapi-calismalari-cift-koldan-ilerliyor1.jpg

Muhtar Türkan’dan Teşekkür

İçme suyu ve kanalizasyon çalışmalarından duyulan memnuniyeti dile getiren Kalealtı Mahalle Muhtarı Ahmet TÜRKAN; ‘’KASKİ Genel Müdürlüğümüz başvurumuz üzerine planlama ve proje çalışmalarını tamamlayarak mahallemizde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı inşaatına başladı. Şuan mahallemiz sanki bir şantiye. Mahallemizde yaşayan vatandaşlar çalışmalardan çok memnunlar. Mahallemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ve ekibine mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.