Kalitenin, güvenin, elit ortamın Türkoğlu’ndaki yeni yüzü: Ünal Cafe

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Ünal Kafe işletmesi Müdürü Arif Kayhan, Türkoğlu’nun en önemli sorunu olan Elit Mekan problemini Ünal Kafe’yi hizmete açarak giderdiklerini ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 11:21
Kalitenin, güvenin, elit ortamın Türkoğlu’ndaki yeni yüzü: Ünal Cafe

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Ünal Kafe işletmesi Müdürü Arif Kayhan, Türkoğlu’nun en önemli sorunu olan Elit Mekan problemini Ünal Kafe’yi hizmete açarak giderdiklerini ifade etti. Türkoğlu’nun Elit Mekan ihtiyacını karşılamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Kayhan, Ünal Kafe’nin kuruluş amaçları arasında Güler yüzlü hizmet, Kaliteli lezzet ve Muhteşem bir seyir zevki olduğunun söyledi.

unal-cafe-11.jpg

Ücretsiz Atlı Binicilik, Ok Atıcılık Sporlarını da içerisinde barındıran Kafe’nin Müşterilerini beklediğini vurgulayan Kayhan, Türkoğlu halkına çağrıda bulundu, ‘Türkoğlu’nun nezih, kaliteli ve elit Kafe’si olan Ünal Cafe’yi ziyaret ederek muhteşem kaliteye ortak olun.’

Kayhan Ünal Kafe’nin kuruluş amaçlarını ve işleyişi hakkındaki açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“İnsanların son zamanlarda şehirden kaçması doğal ve kaliteli mekanlar araması bizi elit bir mekan açma yoluna itti. Biz Türkoğlu’ndaki en büyük eksikliği doldurduğumuzu düşünüyorum. Öncelikle burada sakin bir kafa ile hem yemeğinizi yiyip hem de sosyal aktiviteler yani Atlı Biniciliğin ve Ok atıcılığının burada olması sonucunda ve bu aktivitelerin ücretsiz olması halkın buraya akın etmesi anlamına geliyor ve siz yemeğinizi yerken burada sosyal aktivite içerisinde olan insanları izleyebilirsiniz.

unal-cafe-13.jpg

Ünal Cafe’nin kuruluş amacı şehir hayatından bıkan insanlara elit mekan ihtiyacını gidermek için kurulduk. Biz müşterilerimize para gözüyle bakmıyoruz, her şey para değil. Bizim buradaki ana amacımız müşterilerimize güler yüzlü hizmet sonucunda buradaki müşteri portföyünü artırarak hizmetteki kalitemizin Türkoğlu’nda bir marka haline gelmesidir.”

TÜRKOĞLU’NA DÜNYA MUTFAKLARINI GETİRDİK

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Dünya Mutfağı yemeklerini getirdiklerinin altını çizen Arif Kayhan, Türkoğlu İlçesine verdikleri hizmeti geliştirerek büyüteceklerini ifade ederek, Herşeyin Türkoğlu halkı için olduğunu ifade etti.

Kalitenin insanları Ünal Kafe’ye bağladığının altını çizen Kayhan, Hedeflerinin Türkoğlu’nda bir marka haline gelebilmek olduğunu ifade etti.

unal-cafe-14.jpg

Kayhan: “Türkoğlu’nda olmayan kahve çeşitleri yemek çeşitlerini burada bulabilirsiniz. Özel günlere özel etkinliklerimiz var insanların özel günlerinde onlara hizmet vererek özel anlarını daha iyi değerlendirmesi için mutluluğu burada yakalamaları için iyi bir yer olarak düşünüyoruz.

Ünal Cafe kaliteli hizmet, daha iyi seviyelerde hizmet vermek için kuruldu ve bu yolda emin adımlarla devam ediyor. İleriki zamanlarda Türkoğlu Merkez’de de şube açmayı düşünüyoruz. Hedefimiz buradan büyüyerek büyük işlere imza atmaktır.

unal-cafe-12.jpg

İnsanlar ilk geldiklerinde burayı çok beğendiler, Bizim yemek çeşitlerimize biraz yabancı oldukları için insanlarız biraz yadırgadı ancak tattıklarında kaliteyi hissettikleri için çok memnun kaldılar. Biz burada dünya mutfağını, Tava yemeklerinin birçok çeşidi hizmete sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Halkımıza buradan çağrımız gelsinler bizi tanısınlar yemeklerimizin tadına baksınlar.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.