Kamu Külliyesi'nde ilk kazma vuruldu

Kamu Külliyesi'nde ilk kazma vuruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2017 12:09
Kamu Külliyesi'nde ilk kazma vuruldu

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin mega projelerinden kamu külliyesinde ilk çalışma belediye binasının yapılacağı alanda başladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin ilçenin kaderini değiştiren projelerinden olan kamu külliyesi projesinde ilk çalışma belediye binasının yapılacağı alanda başladı. Belediye Başkanı Necati Okay ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, belediye binası alanında yapılan kazı çalışmalarını yerinde inceledi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin kaderini değiştiren projenin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: "Uzun süredir üzerinde çalıştığımız kamu külliyesi projemizin alandaki ilk çalışmasını başlattık. Dulkadiroğlu'nun merkezi haline gelecek bu alanda çok önemli projelerimiz mevcut. Belediye binamızı kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Diğer kamu kurumları da kendilerine tahsis edilen alanlarda binalarını yaptığı takdirde kamu külliyesi tamamlanmış olacak. Bu güzel projenin ilçemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum."
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ta kamu külliyesinin önemine değinerek projenin başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

kamu-kulliyesi-calismalari-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.