Kan Çiçekleri 150. Bölüm İZLE! Kan Çiçekleri Yeni Bölüm FULL İZLE! Kan Çiçekleri SON BÖLÜM İZLE!

Kan Çiçekleri'nin 150. bölümü izlemeye hazır mısınız? Büyük aşk ve kan davasının hikayesi sizi bekliyor! İzleme linki haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2023 17:44
Kan Çiçekleri 150. Bölüm İZLE! Kan Çiçekleri Yeni Bölüm FULL İZLE! Kan Çiçekleri SON BÖLÜM İZLE!

Kanal 7'nin sevilen dizisi Kan Çiçekleri'nin 150. bölümü, 25 Eylül 2023 Pazartesi günü internete yüklendi. Kan Çiçekleri dizisinin 150. bölümünü tek parça olarak full izlemek için haberimizde bulunan linki kullanabilirsiniz. Merakla beklenen Kan Çiçekleri 150. bölümü, 25 Eylül tarihinde Kanal 7'de yayınlandı ve şimdi online izleme fırsatınız var. İşte Kan Çiçekleri'nin 150. bölümünü izlemek için link haberimizde!

DİZİ HABERLERİ

Kan Çiçekleri 150. bölümü haberimizde linkten izleyebilirsiniz:

kan-cicekleri-150-bolum-full-izle.jpg

KAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ HAKKINDA:

Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in paylaştığı dizi, bir kan davasının gölgesinde başlayan büyük bir aşkı konu alıyor. Dilan, hayalleri ve umutları elinden alınmış bir kadın iken, Baran ise kan davasını sona erdirmek ve kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren bir kan davası yüzünden birçok kayıp yaşamışlardır.

Mardin'den İstanbul'a sürüklenen bu iki aile, yıllar sonra bekledikleri haberle sarsılır. Kan davasının kanlılarından Seyit bulunmuştur. Ancak Baran, kan dökülmesini istemez ve aile büyüklerine rağmen Seyit'in kızı Dilan ile evlenmeyi seçer. Dilan, hayallerini bir kenara bırakarak, daha fazla insanın ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Ancak bu evlilik her ikisi için de bir tür hapishanedir.

Bu zoraki evlilik, kan davasına son verebilecek midir? Dilan ve Baran, geçmişte düşman olmalarına rağmen, yaşadıklarını bir kenara bırakıp birbirlerine gönlünü açabilecekler midir? İki kalp arasında fırtınalı bir ilişki başlayacak mı?

Baran, kardeşini töreye kurban vermek istemezken ve Dilan, tüm hayallerini bir kenara bırakarak hiç tanımadığı biriyle evlenirken, Kan Çiçekleri dizisi, kanla yoğrulmuş bu zoraki evliliği her hafta içi saat 16:30'da Kanal 7'de izleyiciyle buluşturuyor.

KAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ KADROSU:

Yönetmenler: Levent Türkan, Ömer Baykul

Görüntü Yönetmenleri: Çetin Çavan, Halil Uzun

Oyuncular: Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Ceyda Pınar, Göksel Kayahan, Gökhan Gürdeyiş

Senaristler: Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Melike Yılman, Burak Acar, Günce Miraç Dizman, Necati Küçükazay, Kadir Samet Karaman, Simge Akovalıer, Nursem Banu Özyürek, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yıldırım

Sanat Yönetmeni: Çiğdem Şerefoğlu

Kostüm Tasarım: Gülay Kuriş

Müzik: Minör

Tür: Drama

Yapım: Unik Film / Raıns Pıctures

Kan Çiçekleri dizisinin 25 Eylül'de yayınlanan 150. bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki izleme linkini kullanabilirsiniz.

KAN ÇİÇEKLERİ 150. BÖLÜM FULL İZLEME LİNKİ

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.