Karaküçük, "Kalleş saldırıları lanetliyorum!"

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, “Kalleş ve kanlı eylemleri yapanları bir kez daha lanetliyorum. Patlamada vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2015 10:17
Karaküçük, "Kalleş saldırıları lanetliyorum!"

Karaküçük yaptığı yazılı açıklamada: “Ankara Sıhhiye Meydanı'nda ‘Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi’ konulu toplantı ve yürüyüş düzenleneceği esnada toplama yeri olan tren garında meydana gelen patlamalarda 95 vatandaşımı hayatını kaybetmiş, yaşanan patlamalar milletçe bizi çok üzmüştür” ifadelerini kullandı.  

Meydana gelen saldırıda 95 vatandaşın yaşamını yitirdiğini 250’e yakın vatandaşında yaralandığına değinen Başkan Karaküçük: “Güçlü Türkiye’yi 90’lar öncesine götüremeyecekler. Yapılan bu kalleş ve kanlı eylemleri yapanları bir kez daha lanetliyorum. Ülkemizin üzerinde dolaşan bu karabulutların bir an önce dağılmasını temenni ediyorum. Patlamalarda yaşamı yitirenlere Allahtan rahmet dilerken yaralıları bir an önce acil şifalar temenni ediyorum. Saldırıları iş dünyası olarak bir kez daha lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi. 
 
 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.