Kartal Yuvası Kahramanmaraş'ta...

Kartal Yuvası Kahramanmaraş'ta...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2017 09:56
Kartal Yuvası Kahramanmaraş'ta...

Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün, lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası’nın Kahramanmaraş Piazza AVM’deki resmi açılışı, şampiyonluk kutlamasına dönüştü.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde geçtiğimiz aylarda Beşiktaş taraftarları için hizmete giren Kartal Yuvası’nın resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, BJK Yönetim Kurulu Üyeleri, UniBJK ve birçok taraftar katıldı. Büyük ilgi gören Kartal Yuvası’nın açılış töreni adeta şampiyonluk kutlamasına dönüştü.

k2-016.jpg

Kurdeleyi Mahçiçek, Çebi ve BJK Yönetim Kurulu Üyeleri Kesti

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi sınırları içinde yer alan Piazza AVM’nin, Kartal Yuvası’nın açılışını Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, BJK 2. Başkanı Ahmet Nuri Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdi. Resmi açılışın, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan ettiği gün gerçekleşmesi ve açılış nedeniyle mağazanın yaptığı indirimler tarafların yüzünü güldürdü. Beşiktaş taraftarları Piazza Alışveriş Merkezini marşlarla inletti. Açılışın ardından, BJK tutkunları Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

k1-027.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.