KASKİ, Afşin Çomudüz’ün şebekesine neşter vurdu

KASKİ, Afşin Çomudüz’ün şebekesine neşter vurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2017 14:21
KASKİ, Afşin Çomudüz’ün şebekesine neşter vurdu

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürlüğü Afşin İlçesi Çomudüz Mahallesinin içme suyu şebekesini tamamen yeniliyor. 

Son yıllarda kuraklığında etkisi ile su sorunu yaşanan tüm yerleşim yerlerinde su sorununu çözmek için seferberlik ilan eden KASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde birçok farklı noktada çalışmalarını devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında içme suyu şebekesi eski ve işletilemez durumda olan Afşin ilçesi Çomudüz Mahallesinin içme suyu şebekesi tamamen değiştiriliyor.  Mahalleye uzun yıllar hizmet verecek şekilde hazırlanan proje ile çalışmalar kapsamında Çomudüz mahallesinin toplam 9 kilometre içme suyu şebeke ve abone bağlantı hattı yapılıyor. Şebekenin yaklaşık 4 kilometrelik kısmı tamamlanırken çalışmanın tamamlanması ile birlikte Afşin ilçesi Çomudüz Mahallesinde uzun yıllar içme suyu sorunu yaşanmayacak.

kaski-002.jpg

Muhtar Keyfo Davutoğlu KASKİ’ye Teşekkür Ediyor

Çomudüz Mahallesi Muhtarı Keyfo Davutoğlu devam eden içme suyu çalışmalarından dolayı KASKİ’ye teşekkür etti. Muhtar Davutoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Mahallemizin mevcut içme suyu şebekesi uzun yıllar önce yapılmış olması sebebiyle mahallemizde içme suyu sorunu yaşanıyordu. Ancak KASKİ’nin yaptığı çalışmalarla içme suyu sorunumuz kalmayacak. Burada yapılan tüm çalışmalar için başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar’a ve tüm emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.