KASKİ, Evri’ye 24 kilometre kanalizasyon hattı yapıyor

KASKİ, Evri’ye 24 kilometre kanalizasyon hattı yapıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2017 17:54
KASKİ, Evri’ye 24 kilometre kanalizasyon hattı yapıyor

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürlüğü, Pazarcık ilçesi Evri Mahallesinde Kanalizasyon inşaatına başladı.

Kahramanmaraş’ı altyapı ağı ile örmeye devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Evri Mahallesinde yıllardır süregelen kanalizasyon problemine müdahale ederek mahallede kanalizasyon inşaatı başlattı. Kanalizasyon hattı bulunmayan mahallede çeşitli çaplarda abone ve parsel bağlantıları, kanalizasyon ve kolektör hattı olmak üzere toplam 24 km kanalizasyon alt yapısı yapıyor. Çalışmanın tamamlanmasının ardından hatta görüntüleme yapılarak hattın işlerliği kontrol edilip Evri Mahallesine uzun yıllar hizmet edecek bir altyapı mahalle halkının hizmetine sunulacak.

evri1.jpg

Muhtar Yurdabakan’dan Teşekkür

Evri Mahalle Muhtarı Yahya Yurdabakan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “KASKİ Genel Müdürlüğünün kurulması ile birlikte talebimizi KASKİ yetkililerine ilettik. Etüd proje çalışmalarının titizlikle yürütülmesinin ardından çalışmalar başladı. Mahallemize bu hizmetin yapılmasında emeği geçen başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere KASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Uzunlar ve ekibine mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlar adına teşekkür ediyorum’’ Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.