KASKİ, ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

KASKİ Genel Müdürlüğü, zorlu mevsim şartlarına rağmen çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
KASKİ, ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

KASKİ Genel Müdürlüğü, kış mevsiminin etkisini yoğun olarak hissettirdiği ve hava sıcaklıklarının eksi 25 derecelere kadar düştüğü bugünlerde, vatandaşların mağdur olmaması için tüm ilçelerde çalışmalarını gece gündüz devam ettiriyor.

10-013.jpg

Vatandaşların 185 Çağrı Merkezine yaptığı başvurular sonucunda içme suyu kesinti ve arızaları, kanalizasyon arızaları, sayaç arızaları ve diğer başvurulara ivedi olarak müdahale edilip çalışmalar tamamlanıyor. Özellikle kuzey ilçelerinde kendini hissettiren soğuklar nedeniyle sayaç arızaları ve içme suyu tesisatlarında meydana gelen buzlanma sebebiyle su kesintisi başvurularında artışlar gözlemleniyor. Vatandaşlara kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına KASKİ ekipleri vardiyalı olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Zaman zaman kar nedeniyle su kaynaklarına ulaşımda güçlük yaşanması durumunda ise iş makineleri ile kaynak yolu temizlenerek aksamalara meydan verilmiyor.

7-020.jpg

Vatandaşların, özellikle sayaç arızalarında 185 Çağrı Merkezini araması ve KASKİ yetkilileri haricinde sayaç değişimi yaptırmamaları, cezalı duruma düşmemeleri açısından büyük önem arz ediyor.

thumbnail_5-002.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.