KASKİ’den Andırın’a 53 km içme suyu yatırımı

KASKİ’den Andırın’a 53 km içme suyu yatırımı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2017 17:11
KASKİ’den Andırın’a 53 km içme suyu yatırımı

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Andırın İlçesinde 53 Kilometrelik içme suyu çalışması başlattı.

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un öncülüğünde Kahramanmaraş il sınırları içindeki mahallelere kesintisiz içme suyu verme gayretinde olan KASKİ, İlçelerde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.  Kuruluşundan itibaren Andırın İlçesinde 156 km içme suyu hat çalışmasını tamamlayan KASKİ, hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Andırın İlçe genelinde yapılacak olan 53 kilometrelik içme suyu hattıyla mahallelerin içme suyu sorunlarını çözmeye kararlı olan Genel Müdürlük, ilk olarak Cambaz ve Kesik mahallelerinde içme suyu altyapı çalışmalarına başladı. Cambaz ve Kesik Mahallelerinin yanı sıra Gökömerli, Eyinallı, Kızık, Köklü, Yeniköy, Altınyayla, Bostanlı, Boynuyoğunlu, Torun ve Rıfatiye Mahallelerinde de içme suyu çalışmaları yapılacak. Bunların yanında 2017 ve 2018 yılları içinde Andırın İlçe Mahallelerinde 50 adet içme suyu deposunun bakım onarımı yapılarak Andırınlılara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanmış olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.