KASKİ’den İsmailli grubuna çelik şebeke

KASKİ’den İsmailli grubuna çelik şebeke

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2017 14:40
KASKİ’den İsmailli grubuna çelik şebeke

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İsmailli grubu olarak adlandırılan İsmailli, Köseli ve Kavlaklı mahallelerinin içme suyu isale hattını çelik borularla değiştiriyor.

KASKİ Genel Müdürlüğünü il genelinde mahallelere uzun yıllar hizmet verecek sağlam altyapı oluşturmak için projelerini bir bir hayata geçiriyor. Kuruluşunun üzerinden geçen 3 yılda çok sayıda mahalleyi içme suyuna kavuşturan KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ta kalıcı bir altyapı oluşturuyor.

kaski1.jpg

Onikişubat ilçesi İsmailli, Köseli ve Kavlaklı Mahallelerinde içme suyu isale hattının eski oluşu ve artan nüfusla beraber içme suyu ihtiyacının artmasından dolayı mevcut hattın mahallelerin içme suyu ihtiyacına cevap veremez hale gelmesi üzerine çalışmalara başlayan KASKİ Genel Müdürlüğü, 7,5 km isale hattı yenileme çalışması yapıyor. Mahallelerin arazi ve toprak yapısı nedeniyle hat imalatında çelik boru kullanan KASKİ, yenileme çalışmaları kapsamında 4 kilometreyi aşkın çelik boru imalatı ve montajını tamamladı. Son aşamaya gelinen çalışmalarda isale hattının yanı sıra sanat yapıları yapımı da devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.