Katliam gibi kaza! Aynı aileden 5 kişi öldü

Katliam gibi kaza! Aynı aileden 5 kişi öldü

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2017 14:20
Katliam gibi kaza! Aynı aileden 5 kişi öldü

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda bir otomobil, karşı yönden gelen bir araca çarptı. Kazada aynı aileden 5 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 50. kilometresinde Gaziantep'ten Birecik istikametine seyir halinde bulunan ve sürücüsü öğrenilemeyen 04 AT 961 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 27 NM 011 plakalı araç ile çarpıştı. kazada otomobilde bulunan ve aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirirken, otomobildeki 2 kişi ve diğer aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 40 dakika ulaşıma kapanan yol, araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

katliam-gibi-kaza1.jpg

Gaziantep'teki kazada ölenlerin isimleri belirlendi

Kazada çarpmanın etkisiyle ölü ve yaralılar, yola ve yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alırken, itfaiye ekipleri ise yaptıkları çalışma ile sıkışan yaralı ve ölüleri araçtan çıkardı. Olay yerine gelin sağlık ekipleri ise 5 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını belirledi.
Kazada Aysel Çelik (19), Fatma Çelik (38), Tuncay Çelik (22), Mehmet Çelik (43), Kenan Çelik (14) hayatını kaybederken, Muhittin Çelik (17), Doğan Çelik ve Musa Kelek yaralandı.
Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Kaza nedeniyle yaklaşık 40 dakika ulaşıma kapanan yol, araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

katliam-gibi-kaza2.jpgkatliam-gibi-kaza3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.