Kayıp çocuklardan kötü haber

Kayıp çocuklardan kötü haber

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2016 12:58
Kayıp çocuklardan kötü haber

AFAD ekipleri, geçen hafta 3 gün boyunca 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5  yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın kayboldukları yerlerde, Kelkit Çayı'nda ve  ormanlık alanlarda arama yaptı. Çocukların ailelerinin de katıldığı çalışmalarda  herhangi bir emareye rastlanmadı.
  
Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, yaptığı açıklamada,  çocuklarının 293 gün önce kaybolduğunu hatırlattı. Çocuklarının bulunması  amacıyla geçen hafta yeniden çalışma başlatıldığını belirten Taşcı, "Aileler  olarak bir süre önce Vali Cevdet Can'ı ziyaret etmiştik. Sağ olsun Valimiz o  zaman bize gerekli yerlere talimat vereceğini söylemişti. Valimizin talimatı ile  geçen hafta 3 gün boyunca çocuklarımız arandı. İlk gün Kelkit Çayı'nda botla, 2  gün ise ormanlık alanlarda çalışma  yapıldı. Uzun bir zaman sonra başlatılan ve 3  gün süren aramada herhangi bir emareye rastlanmadı. Çocuklarımızdan gelecek  haberi umutla bekliyoruz. Her zaman yanımızda olan devlete ve Reşadiye halkına  teşekkür ediyorum." dedi.
 
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları Dursun  Kaan Taşcı ile Bayram Erol evlerinin yakınında oynarken kaybolmuş, uzun süre  devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı. Erol ve Taşcı ailelerinin  bir süre önce Tokat Valisi Cevdet Can'ı makamında ziyaret ederek çocuklarının  bulunması için yardım talep etmesi üzerine tekrar çalışma başlatılmıştı.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.