Kayıp olarak aranan ve FETÖ'den ihraç edilen eski polis bulundu!

Kayıp olarak aranan ve FETÖ'den ihraç edilen eski polis bulundu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2017 13:01
Kayıp olarak aranan ve FETÖ'den ihraç edilen eski polis bulundu!

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde ayrıldığı evine dönmeyen FETÖ'den ihraç edilen eski polis  Durmuş Ali Çetin,  Hatay'da bulundu.

İstanbul'da görev yaparken Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yaklaşık 7 ay önce açığa alınıp ardından ihraç edilen eski polis  Durmuş Ali Çetin, ilçeye bağlı  Arıtaş Mahallesi'nde yaşadığı evden 17 Mayıs'ta ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailesi ve yakınları, tüm arama çabaları sonuçsuz kalınca polisten yardım istedi. Meslekten ihraç edilmesi nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen ve her yerde aranan 3 çocuk babası  Durmuş Ali Çetin  Hatay'da bulundu.

CHP  Ankara  Milletvekili  Şenal Sarıhan'ın da Yazılı Soru Önergesi ile TBMM'ye taşıdığı 11 kişiden biri olan Çetin'in 22 Mayıs'ta bulunduğunu belirten  Kahramanmaraş'ta yaşayan kardeşi Derya Çetin, "Ağabeyimi köy garajında görüyorlar. Bazıları hareketlerinden şüphelenip sohbet etmeye başlıyor. Evden ayrıldığını öğrenince de sağ olsunlar bizleri araması için onu ikna ediyorlar. Bizi arayınca hemen ablam Hayriye Koç ile  Hatay'a giderek, kendisine ulaştık" dedi.

Derya Çetin ayrıca, ağabeyinin iş bulmak için evden ayrıldığını önce  Gaziantep'e, daha sonra da  Adıyaman'a gittiğini ve iş bulamayınca da  Hatay'a geçtiğini söylediğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.