Kılıç, Ekinözü’nden güçlü bir EVET çıkacak

Kılıç, Ekinözü’nden güçlü bir EVET çıkacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2017 10:20
Kılıç, Ekinözü’nden güçlü bir EVET çıkacak

AK PARTİ Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç 16 Nisanda Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek anayasa değişikliği referandumu çalışmalarını kapsamında Ekinözülülerden destek istedi.

Atılan her adımda, hayata geçirilen her medeniyet projesinde, büyük bir darbeyle karşı karşıya kalındığını, başta uluslararası şer odakları olmak üzere Türkiye'nin gelişmesinin istenmediğini İfade eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen  Parti’nin temel unsurunun hizmet olduğunu, vatandaşlara hizmet eden, onların sorunlarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturan bir politika izlediklerini  İfade eden  Çeleğen Türkiye’nin gelişmesine engel olamaya çalışanlara dün gece hepimiz tanıklık ettik  Hollanda’da Türkiye Cumhuriyetin Bakanı hanımefendi Dr. Fatma Betül Sayan  konsolosluğumuza  giderken Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olanlar tarafından durduruldu  Orada yaşayan Gurbetçilerimizden Allah razı olsun hep birlikte 15 Temmuzun örneğini sergilediler  ellerine Türk Bayraklarını alan vatandaşlarımız dimdik şekilde durdular. 

 Demokrasiden nasiplerini almamış Avrupa bize demokrasiden bas ediyorlar öncelikle kendilerine bir baksınlar 8 Mart dünya kadınlar günün üzerinden daha uzun bir zaman geçmedi 4 gün oldu bir bayana yapılan bu haksızlık aslında Türki Milletine ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a yapıldı Osmanlından sonra titrediği tek lider Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan  16 Nisanda bu halkımız İnşallah tarih yazacaklar  Sayın bakan bizim onurumuzdur, şerefimizdir Hollanda ayağına sıkmıştır.  5 dakikada tank kullanmasını öğrenen,elinde demir sopayla f-16'nın üzerine çatıdan atlamaya çalışan,abdestini alarak şehid olmaya koşan bir ecdada sen üç-beş tane İT'inle engel olamazsın.Saflar sıklaştı,gerisini sen düşün Avrupa artık   Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Başbakanımız Binali Yıldırım’ın o vizyonu, o azmi, o iradesi sayesinde, Türkiye artık dünyada söz sahibi. Her alanda gelişmekteyiz. Başkanlığa Evet kampanyasını siz değerli seçmenimizle birlikte yürüteceğiz. Ayağa kalkarsak, çalışırsak daha güçlü olacağız. Diyoruz ki; bu ülkede 15 Temmuz sonrası artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Cumhurbaşkanımızla birlikte, yeni bir Türkiye'yi, yeni bir anayasa ile buluşturmuş olacağız. Cumhurbaşkanımızı millet seçti. Halka karşı sorumluluğu var. Koşuyor, terliyor, komuta ediyor, gücünü sandıktan, milletten, hepimizden alıyor. O bizim başkanımızdır. Çalışmalarımıza hız vermeli, kapı, kapı dolaşarak her seçmene ulaşmalıyız. Güçlü Anayasa ile kutlu yola devam edeceğiz.’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.