Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2017 16:42
Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Rabia eleştirileri için "Rabia, vatanına milletine sahip çıkmak anlamında kullanıldı. Darbe karşıtlığının İslam dünyasında işareti haline geldi" dedi.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Ünal, Kılıçdaroğlu'nun Rabia eleştirilerine cevap vererek, "Dünyanın her yerinde bu, darbe karşıtlığının İslam dünyasında işareti haline geldi. PYD'yi ve YPG'yi terör örgütü olarak görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, hayatı boyunca eline silah almamış İhvan'ı nasıl terör örgütü olarak görüyor. Bunu İhvan'ı savunmak anlamında söylemiyorum. Rabia işareti ile ilgili tartışmaya artık bir nokta koyalım." dedi.

Mahir Ünal'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kılıçdaroğlu, lider olması için seçim kazanmalı. Sayın Devlet Bahçeli, sayın Binali Yıldırım, sayın Kemal Kılıçdaroğlu grup başkanıdır. Dünyanın herhangi bir ülkesinde 15 Temmuz benzeri bir olay yaşansaydı, bunun o ülke tarafından bertaraf edilmesi mümkün görünmüyordu. TBMM o gün darbeciler tarafından bombalandı. Türkiye bu kadar badire atlattı. Türkiye adeta kılcal damarlarına kadar girmiş bir terör örgütünün temizliğini yapıyor. Bu yapı, 2013'te bir terör örgütü olduğunu gösterdi"

RABİA İŞARETİ

"Cumhurbaşkanımız Mısır'a demokrasisini güçlendirme tavsiyesinde bulundu. Rabia'nın İhvan'la ne ilgisi var? Rabia Meydanı'nda toplanan Mısır halkı, yaklaşık 1000'e yakın kişi sabah vakti katledildi. Bu insanların silahlı yoktu. Bu insanlar sadece darbeye karşıydılar."

"RABİA İŞARETİ İLE İLGİLİ TARTIŞMAYA ARTIK BİR NOKTA KOYALIM"

"Türk gazetecinin çektiği resim, Türkiye'ye servis edildikten sonra, darbeye karşı olmak, vatanına milletine sahip çıkmak anlamında kullanıldı. Dünyanın her yerinde bu, darbe karşıtlığının İslam dünyasında işareti haline geldi. PYD'yi ve YPG'yi terör örgütü olarak görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, hayatı boyunca eline silah almamış İhvan'ı nasıl terör örgütü olarak görüyor. Bunu İhvan'ı savunmak anlamında söylemiyorum. Rabia işareti ile ilgili tartışmaya artık bir nokta koyalım." 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.