Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanından bomba Mansur Yavaş açıklaması! Üç kuruş için...

Mansur Yavaş’ı aday yaptıkları gün Ankara’yı kaybettiklerini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, Yavaş’a sahte senetten aldığı cezalar nedeniyle de eleştiride bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2019 09:55
Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanından bomba Mansur Yavaş açıklaması! Üç kuruş için...

600 bin dolarlık sahte senedi icra takibi yapmaktan yaklaşık 500 bin TL tazminat cezası alan CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a parti içerisinden de tepki geliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olan Cengiz Topel Yıldırım yaşananların kabul edilemez olduğunu ifade etti. Yıldırım, "Mansur Beyin çektiği mesajları görüyoruz. Üç kuruş para için ne hallere düştüğünü de gördük. Bu mesajlara bakınca işin vahameti daha iyi anlaşılıyor. Bu tür mesajlar bizim Ankara'ya çıkardığımız adayın karakterinin bir özetidir. Çok üzgünüm. Keşke bu mesajları görmesiydik" dedi.

İşte CHP'li Cengiz Topel Yıldırım'ın Mansur Yavaş'la ilgili düşüncelerinin satırbaşları;

MAZLUMSAN ANLAT

"15 gündür bu konu konuşuluyor. Ben de bekliyorum ki, Mansur Bey çıkacak 'Böyle bir şey yok' diye milletin gözünün içine baka baka anlatacak. Eğer sen mazlumsan, mağdursan sesini daha çok çıkarman lazım. Halk TV'ye çık, KRT'ye çık anlat. Bunu yapmıyor. Onun yerine 'mağdurum' diye geziniyor. İşin içinde sahtecilik var, senet var, tahsilatçılık var diyorlar. Yetmiyor Yargıtay'da iş takipçiliğinden bahsediyorlar. Bu iddialara karşı bizim arkadaşlar ne diyor? 'Bize iftira attılar, masumuz, adam sahtekar' diyorlar. Bunu söylediğinizde halkın ve CHP seçmeninin vicdanı tatmin olmuyor. Adam şizofrenmiş, sapıkmış.. Adamın ne olduğunun bir önemi yok. Adamın günahları senin günahlarını affettirmez.

ANKARA'YI KAYBETTİK

İşin içinde sahtecilik var, senet var, tahsilatçılık var diyorlar. Yetmiyor Yargıtay'da iş takipçiliğinden bahsediyorlar. Bu iddialara karşı bizim arkadaşlar ne diyor? 'Bize iftira attılar, masumuz, adam sahtekar' diyorlar. Bunu söylediğinizde halkın ve CHP seçmeninin vicdanı tatmin olmuyor. Adam şizofrenmiş, sapıkmış.. Adamın ne olduğunun bir önemi yok. Adamın günahları senin günahlarını affettirmez.. Biz Mansur Bey'i aday yaptığımız gün Ankara'yı kaybettik. Tıpkı 2014'te olduğu gibi. Biz o zaman da seçimi kazanabilirdik, ama yanlış aday tercihi ile kaybettik. Şimdi büyük ihtimalle Mansur Bey kaybedecek, istifa edip gidecek. Ama onun yanında tahmin ediyorum Kemal Bey'in liderliği de tartışılır hale gelecek ve CHP Genel Başkanlığı'ndan ayrılacak..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.