Kırsalda yol standartları yükseldi

Dulkadiroğlu Belediyesi, özellikle kırsal mahallerde yol standartlarının yükseltilmesi için çalışmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2016 18:04
Kırsalda yol standartları yükseldi

Dulkadiroğlu Belediyesi, ulaşım konusunda kırsal mahallelerinin standardını yükseltti. Asfalt ve parke çalışmalarıyla köyden mahalleye dönüşen bölgelerini hizmete doyuran Dulkadiroğlu Belediyesi, alt yapı çalışmalarını önümüzdeki bahar dönemine kadar tamamlamayı hedefliyor.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kozludere Alicikli mevkisine dökülen asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Okay, bölgesinin yol standardının yükseldiğini söyledi.
Başkan Okay, konuyla ilgili şunları kaydetti; "İlçemizdeki alt yapı eksikliklerini artık bitiriyoruz. Bu kapsamda Kozludere mahallemizin Alicikli mevkisinde bulunan yolumuzun asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu bölgemizde 1 hafta daha çalışarak asfaltı tamamlayacağız. Kozludere mahallemizdeki vatandaşlarımız ve yine aynı güzergahı kullanan bağ bölgeleri ulaşım konusunda önemli bir eksiği gidermiş olacak. Seçim sürecinde bölgemizdeki alt yapı standardını yükselteceğimizi ifade etmiştik. Bu taahhüdümüzü bölgemizi karış karış eşit hizmetle buluşturarak yerine getiriyoruz. Şuan çalışma yaptığımız yer şehir merkezine 20 km mesafede kırsal bir bölgemiz. Ancak biz hizmet ayrımı yapmadan tüm bölgelerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bölgemizin yol standardını yükselttiğimizin altını çizmek istiyorum. İki yılda çok büyük yol kat ettik. Alt yapıyı baştan aşağıya yeniledik. Şuanda yüzde doksanlar seviyesinde alt yapı sorununu tamamlamış durumdayız."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.