KMTSO heyeti TOBB 73. Genel Kurulu’nda

KMTSO heyeti TOBB 73. Genel Kurulu’nda

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2017 14:45
KMTSO heyeti TOBB 73. Genel Kurulu’nda

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Yönetim Kurulu üyeleri ve KMTSO delegeleri ile birlikte TOBB 73. Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB’un73. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

km1.jpg

Program dün, Anıtkabir ziyareti ve Ata’nın huzurunda saygı duruşu ile başladı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​ TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzaladı.

Program kapsamında, TOBB delegesi olarak 10 ve 20 yılını dolduranlara, son seçimlerden bu yana ahirete intikal eden Oda ve Borsa Başkanlarının ailelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Başkanlık yapmış olan Ali Coşkun’a Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket takdim edildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törene Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, milletvekilleri ve TOBB delegeleri katıldı.

km.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.