KMTSO SİYASET ÜSTÜ BİR KURULUŞTUR

Ceyhanlar Gübre Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Veli Ceyhan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının siyaset üstü bir kuruluş olduğunu söyleyerek, her kesimden ve görüşten insanların oluşturduğu bir grup olarak her parti ve siyasetçiye

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:51
KMTSO SİYASET ÜSTÜ BİR KURULUŞTUR

Ceyhanlar Gübre İthal Ettiği Gübreyi Türkiye’nin Dört Bir Yanına Dağıtıyor

Ceyhanlar  Gübre Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Veli Ceyhan, kimyevi gübre sektöründe 27 yıldan beri Kahramanmaraş halkına hizmet ettiklerini belirterek, Ceyhanlar Gübre olarak Türkiye’nin birçok yerindeki fabrikalardan temin ettikleri gübreleri Kahramanmaraş ve çevresine dağıtım yaptıklarını söyledi. Ceyhanlar Gübre’nin üç farklı şirket olarak hizmet verdiğini söyleyen Hacı Veli Ceyhan, Ceyhanlar Tarım şirketi olarak ta yurtdışından ithal ettikleri gübreleri Türkiye genelinde bulunan bayilerine dağıttıklarını belirtti.

Hacı Veli Ceyhan Ticaretteki Başarılarını Fahri Olarak STK’larda da Devam Ettiriyor

Tarım alanında çiftçilere her zaman destek olmayı amaç edinen Ceyhanlar Gübre firma sahibi Hacı Veli Ceyhan aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında fahri görevler alarak memleketi için hizmetler sunmaya da gayret gösteriyor.  Son olarak Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından Meclis Üyeliğine seçilen Hacı Veli Ceyhan Haber Merkezine yaptığı açıklamada seçim ve sonrasını değerlendirdi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve meclisinin son yapılan seçimle birlikte yüzde 40 oranında değişime uğradığını söyleyen Ceyhan, genç ve dinamik bir yapının oluştuğuna dikkat çekti. Sektöründe başarı kaydeden, memleketine daha iyi hizmetler sunabilecek kişilerin seçildiğinin altını çizen Ceyhan,  demokratik bir seçim olduğunu söyledi.

KMTSO Merkezi Temsil Noktasında Önemli Bir Kuruluştur

KMTSO’nun merkezi temsil etme noktasında en önemli ve büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Ceyhan, Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına her geçen gün hizmetlerini arttıran, 2023 hedefleri doğrultusunda ihracat hacmini genişleten bir yapıya sahip olduğunu kaydetti. Vizyonu ve misyonu sağlam bir ekibin oluşmasıyla birlikte yeni dönemde bu genç ve dinamik yapının etkisiyle daha güçlü bir yönetim ve meclis çatısı oluştuğunu söyleyen Ceyhan, 5 milyar dolarlık ihracat hedefi olan odanın bu hedefini 2023 öncesinde bile gerçekleştirebileceğinin altını çizdi. KMTSO’nun şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Ceyhan, Meclis Başkanlığına seçilen Hanefi Öksüz’ün şehrimizde en büyük gruplardan birini temsil ettiğini ve başkanından tutunda tüm üyelerine kadar seçilen herkesin kendi sektörlerinde ileri gelen, vizyonu geniş kişiler olduğunu belirterek, bu yapılanmanın etkilerini en kısa zamanda alacaklarını söyledi.

Tarım ve Hayvancılığın Gelişmesi Adına Sorunlar Elbirliğiyle Çözülecek

Ceyhanlar Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve KMTSO Meclis Üyesi Hacı Veli Ceyhan, kendi sektörleri ile ilgili olarak Meclis Komitelerinin farklı projeleri masaya yatırarak, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi adına yoğun çabalar sarf edeceklerini söyledi. Şu an itibariyle şehrimizde tarım ve hayvancılıkla ilgili çeşitli sıkıntıların olduğunu hatırlatan Ceyhan bu bağlamda Bakanlığa ve gerekli yerlere bu sıkıntıların giderilmesi adına yazışmalar yapacaklarını ve bu sorunları çözme noktasında yeni dönemde daha fazla enerji harcayacaklarını kaydetti.

Kahramanmaraş sanayisinin gelişmesi, işletmelerin geliştirilmesi noktasında odanın büyük katkıları olduğunu söyleyen Ceyhan, KMTSO’nun yeniliklere açık bir vizyona sahip olduğunu, arge çalışmalarına çok önem verdiğini, dolayısıyla hükümetin de izlediği olumlu politika sonucunda emin adımlarla hedeflerine yürürken, insanımızın ve memleketimizin önünü açtığını kaydetti.

KMTSO Herkese Aynı Eşit Uzaklıktadır

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının siyaset üstü bir kuruluş olduğunu söyleyen Ceyhan, her kesimden ve görüşten insanların oluşturduğu bir grup olarak her parti ve siyasetçiye aynı mesafede durduklarını ve hiç kimseye farklı davranmadıklarını belirtti. Bu bağlamda oda olarak tüm siyasetçilerin her zaman desteklerini gördüklerini söyleyen Ceyhan yeni dönemle birlikte bu desteklerin daha da artarak devam etmesini arzuladıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.