Kocaman'dan TFF ve Terim'e: Çocuklar oruç tutuyor

Kocaman'dan TFF ve Terim'e: Çocuklar oruç tutuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2017 16:41
Kocaman'dan TFF ve Terim'e: Çocuklar oruç tutuyor

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, fikstür konusunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e imalı mesajlar gönderdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman, Süper Lig'in fikstürü hakkında hem TFF hem de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e imalı mesajlar gönderdi.

'ÇOCUKLAR ORUÇ TUTUYOR'

Fikstürün çok sıkışık bir şekilde planlandığını ve onaylandığını ifade eden Kocaman, "Türkiye'de lig bitti, sonra milli maçlar var, milli takıma gitmek isteyen isimler var, milli takıma çağrılanlar var. Diğer taraftan Ramazan'ın ilk günü. Oynarken de aynı şeyler oldu. İkisini bir arada götürmek zorunda olduğumuz dönemler oldu ama en azından bugüne gelmeyebilirdik diye düşünüyor. Şimdi çocukların bir kısmı oruç tutuyor, rakip takımdan da. Kolay bir şey değil, Allah kolaylık versin. Bunları kim planlıyor, nasıl planlıyor ya da planlıyor mu insan merak ediyor. Futbol federasyonu, kulüpler birliği, Türkiye futbol direktörü her neyse işte. Kim planlıyor ya da hangi plana göre devam edecek. Önümüzdeki hafta da maçlar oynanacak. Sözlerimi geri alıyor, böyle gelmiş böyle gider" dedi.

 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.