Kocaman'ın derbide en güvendiği isim!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman bugün ezeli rakiple oynanacak kritik maçta Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2017 11:49
Kocaman'ın derbide en güvendiği isim!

Rakibin zaafları konusunda ekibiyle birlikte uzun mesai harcayan Kocaman, siyah-beyazlı ekipte Adriano'nun yokluğunu fırsata çevirmek istiyor.

KİLİT İSİM VALBUENA

"Bizim de en güçlü yanımız sol kanadımız" diyen tecrübeli teknik adam, takımın Fransız yıldızı Valbuena'ya özel görev verdi. Oyuncusundan Alanya maçındaki gibi taktik disipline sadık kalmasını isteyen Kocaman şu uyarılarda bulundu: 

"Bu maçın bizim açımızdan kilidini sen açacaksın. Gerindeki arkadaşınla birlikte yapacağınız ataklar sonucu belirleyecek. Geriye veya orta sahaya çok giderek top alma yarışına girme. Pas bağlantılarına sadık kal. Zaten şahsi becerinle çok rahat içeriye girebiliyorsun, işte o zaman Alanya maçındaki gibi hem gol atarsın hem de attırırsın."

ÇİFT FORVET DENEDİ

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'ın öne oynamayı seven bir takım olduğunun da altını çizerken "Bu durumu presle kapacağımız toplarla değerlendireceğiz. Hem kanatları hem de orta sahaları güçlü. Top kayıplarını değerlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Alternatif oyun planları da deneyen Aykut hoca skora göre Soldado'yu oyuna sokarak Janssen'i sağ kanada itip çift forvet sistemini de idmanlarda bolca denedi.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.