Korkularında boğulacaklar

Korkularında boğulacaklar

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 08:43
Korkularında boğulacaklar

Cumhurbaşkanı Afyonkarahisar’da konuştu: Avrupa kendi korkuları içinde boğulmaya doğru gidiyor. 16 Nisan için tüm Avrupa ‘hayır’ seferberliğine çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faşizmin ruhunun Avrupa sokaklarında kol gezdiğini belirterek, "Biz Türkiye olarak Avrupa ülkelerindeki ırkçılara karşı demokrasiyi, insan haklarını, hukuku savunmaya devam edeceğiz" dedi. Dün Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen 275 eserin toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, özetle şöyle dedi:
 İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLAR: "Bugün (dün) Hollanda'da seçim var. Atların, itlerinin sahiplerinin ne yapılacağı ortaya çıkacak. Bunların medenilikle alakası yok. Bunlar, Bosna Hersek'te Srebrenitsa katliamında 8 bini aşkın Bosnalı Müslümanı katledenlerdir. Bunların biz cibilliyetini biliriz. Ama bunlar hâlâ medeni olamamışlar, insanlıktan nasibini almamışlar.
 'HAYIR'CILARA İZİN VERİYORSUN: Hayır kampanyası yapmak üzere Almanya'ya, Hollanda'ya, İsviçre'ye, İsveç'e, Danimarka'ya gelen PKK temsilcilerine, onların yandaşlarına ve onlarla beraber hareket eden Türkiye'deki Barolar Birliği Başkanı'na müsaade ediyorsunuz. Peki Türkiye'nin bakanına niçin kapıları kapatıyorsunuz? Rotterdam, İstanbul ile de kardeş şehirlermiş. Dün akşam Başbakanımıza söyledim. Bunlarla tek taraflı olarak o kardeşlik akdini bozsun. Zira bizim bu tür insanlarla kardeş şehir olmamız mümkün değil.
 TÜM AVRUPA SEFERBİRLİKTE: 16 Nisan için adeta tüm Avrupa hayır seferberliğine çıktı. Sokaklarında ülkemize ve milletimize hakaretler içeren kıyafetlerle 'hayır' karnavalları düzenleniyor. Gazeteleri Türkçe 'hayır' manşetleriyle çıkıyor. Yahu bunun benim şahsımla alakası yok ki Türkiye'de bu bir sistem oylaması. Ama bunların demokrasi anlayışları bu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.