KSÜ Milli İradeye destek vermeye devam ediyor

KSÜ Milli İradeye destek vermeye devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2016 16:08
KSÜ Milli İradeye destek vermeye devam ediyor

15 Temmuz 2016’da milleti hedef alan hain darbe teşebbüsü sonrasında, meydanlarda demokrasi ve milli iradeye destek nöbetleri ilk günkü heyecanla sürüyor.

Milletin iradesini yok sayan, kendi milletine kurşun sıkan, gazi meclisi bombalayan teröristlerin darbe girişimi karşınında, ilk andan itibaren milletin yanında yer alan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) yönetici, personeli ve öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci öncülüğünde Demokrasi ve Millî İrade’ye destek nöbeti tutmak için yeniden meydanlara yürüdü.

Kahramanmaraş Müftülük Meydanı önünde toplanan yaklaşık 5 bin KSÜ’lü, mehter marşları, birlik mesajları ve darbe karşıtı pankartlar ve tekbirler eşliğinde Kahramanmaraş Kent Meydanı’na yürüdü.

Meydanda kurulan platformda KSÜ yöneticileri, Demokrasi ve Milli İrade nöbeti tutan Kahramanmaraşlıları selamlarken, KSÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından tasavvuf musiki konseri verildi. Kur’an tilaveti ve dualarla tamamlanan programın ardından KSÜ Yöneticileri ve personelleri, sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetine devam etti. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.