KSÜ Öğrencileri Yaşlılar Haftasında Büyüklerini Unutmadı

KSÜ Öğrencileri Yaşlılar Haftasında Büyüklerini Unutmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2017 08:21
KSÜ Öğrencileri Yaşlılar Haftasında Büyüklerini Unutmadı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, öğretim elemanları ve öğrencilerle birlikte, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Rektör Deveci ziyaret kapsamında ilk olarak Huzurevi bekleme salonunda beğeniye sunulan, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin resimlerinden oluşan karma serginin açılışını gerçekleştirdi.

Huzurevinde ikamet eden yaşlılara karanfil hediye eden Rektör Deveci, tek tek sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Rektör Deveci, torununun torununu gören 90 yaşındaki Menekşe Pala’nın hayat tecrübesini ve tavsiyelerini dinledi.

Huzurevi yöneticileri ve sakinlerinin KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesine ilişkin taleplerini de dinleyen Rektör Deveci, Huzurevinden gelen hastaların bundan sonraki süreçte sırada bekletilmeyeceğinin sözünü verdi. Ayrıca hastanede dezavantajlı grupların daha hızlı ve kolay tedavi olabilmesi için özel bir birim kurmayı planladıklarını ifade eden Rektör Deveci, istenmeyen nedenler ve personel yetersizliğinden kaynaklanan aksaklıkların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.