KSÜ'de Gerçekleşen Kahramanmaraş Gençlik Buluşması: Liderlerin Güçlü Mesajları!

KSÜ'de düzenlenen "Kahramanmaraş Gençlik Buluşması"nda AK Parti liderleri, Filistin'e destek ve eğitimde uzaktan öğrenim kararıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 17:22
KSÜ'de Gerçekleşen Kahramanmaraş Gençlik Buluşması: Liderlerin Güçlü Mesajları!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ), "Kahramanmaraş Gençlik Buluşması" programı düzenlendi. Program, KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi önündeki kıl çadırda gerçekleştirildi.

Programa, 65. Hükûmet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, 66. Hükûmet Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Dr. Tuba Köksal, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ve eşi Fatma Yasım, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, dünya genelindeki haksızlıklara dikkat çekti. İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara değinen Kaya, Filistin'de yaşanan trajediler için dua ettiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu zulme karşı durduğunu vurguladı. Programın devamında, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, 2023-2024 Akademik Yılında yüz yüze eğitimlerin devam etmesini istediklerini ancak şehirdeki barınma sorunları nedeniyle uzaktan eğitim kararı aldıklarını açıkladı. Yasım, ayrıca deprem sonrası şehrin siyasilerinin yoğun çaba gösterdiğini ve özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Program, samimi bir atmosferde gerçekleşen soru-cevap bölümü ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.