KURTUL VE ÖKSÜZ’DEN KAHRAMANMARAŞ EĞİTİM VAKFI’NA DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen Geleneksel Kurtuluş ve Madalya Gecesi yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2015 15:56
KURTUL VE ÖKSÜZ’DEN KAHRAMANMARAŞ EĞİTİM VAKFI’NA DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen Geleneksel Kurtuluş ve Madalya Gecesi  yapıldı.  Düzenlenen Gece de Kahramanmaraşlı  işadamları Hanifi Öksüz ve Abdulkadir Kurtul tarafından vakfa 50şer bin lira destek verildi.

      Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ankara Vali Yardımcısı Sayın Ayhan Çiftaslan , Çubuk kaymakamı Sayın Cemal Şahin,  Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, KMTSO Meclis Başkanı Hnifi Öksüz,   Ecz Odası Bölge Başkanı Mustafa Hüdayioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu,  İskur  Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Kurtul, Büyükşehir  Belediye Başkan Danışmanı  Bünyamin Günal ,  İşadamı Sermet Çuhadar  ile birçok seçkin davetli katıldı.

      Gecede açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Başkanı Mahmut Bayazıt, Kahramanmaraş’ın tarih yazan ve yazdıran bir şehir olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek Vakıf çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

   Gecede kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise vakfın çalışmalarıyla şehrimizin tanıtımına büyük katkılar sağladığını ifade ederek vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

     Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi  olarak Kahramanmaraş Halkı’na hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini ve Kahramanmaraş halkının daha güzel hizmetlere layık olduğunu söyledi.

Vakfın geleneksel hale getirdiği ödül töreninde ise Vakfa ve Kahramanmaraş’a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Mustafa Hakan Güvençer’ e, Onursal Başkan Av. Abdulkadir Bayazıt; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ise Prof. Dr. Fikret Eren tarafından birer plaket takdim edildi.

                Bu güne kadar Öğrencilere eğitim ve burs  desteği veren  Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’na, Kahramanmaraş’ın ünlü işadamlarından ,  Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi  Öksüz ve İskur Enerji  Tekstil ve Sanayi .AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir  Kurtul  50 şer bin lira destek verdiler.  Kahramanmaraş’ ta  bir çok yere destek veren işadamlarının destek vermesi salonda bulunan bütün konuklardan büyük takdir gördü. 

          Gecede Büyükşehir Belediyesi açtığı standlarda şehrimizin tanıtımına yönelik broşür, dergi, kitap gibi tanıtıcı yayınlar dağıtırken aynı zamanda Eski Maraş’ın resimleri sergilenerek davetlilerin ilgisine sunuldu.

sermet-vakıf--(2)-kopyala.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.