Mahir Ünal'dan skandal paylaşıma sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in skandal paylaşımlarına sert tepki gösterdi. Ünal, "BAE Dışişleri Bakanı’nın yaptığı çarpıtma, yalan, kin, nefret ve tarihe ihanet dolu paylaşımı şiddetle kınıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2017 11:38
Mahir Ünal'dan skandal paylaşıma sert tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'in sosyal medyadaki paylaşımlarına sert tepki gösterdi.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed, sosyal medyada Türkiye karşıtı yapılan karalama kampanyasına destek vererek, çirkin propagandayı kendi sayfasından yayınladı.

Zayed, Iraklı bir Twitter kullanıcısının paylaşımını kendi Twitter sayfasında servis etti. Skandal paylaşımda şu ifadeler yer alıyor:

1916 yılında Türk Fahri Paşa'nın Medinetü'l Münevvere halkının hakkına girdiğini ve onların mallarını çaldığını, onları kaçırdığını, Şam'dan İstanbul'a "Seferberlik" ilan ederek , Medine'deki elyazması eserleri çaldığını biliyor muydunuz? İşte Erdoğan'ın dedelerinin Müslüman Araplarla ilişkisi buydu"

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, skandal paylaşıma sosyal medya hesabı Twitterdan tepki gösterdi.

Ünal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hz. Peygamber’in yattığı mübarek topraklara düşman çizmesi değmesin, kutsal emanetlere namahrem eli sürülmesin, İslam sancağı Medine-i Münevvere gönderlerinden inmesin diye askerleriyle çekirge yiyerek savaşıp Medine Müdafası Destanı’nı yazan Çöl Kaplanı'dır Fahreddin Paşa. BAE Dışişleri Bakanı’nın yaptığı çarpıtma, yalan, kin, nefret ve tarihe ihanet dolu paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı’mızı hedef alan bu tarz paylaşımların ne milletimiz ne de bölge halkları nezdinde hiçbir değerinin ve karşılığının olmadığı bilinmelidir. Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan, bölgesinde ve dünyada; mazlumlara umut, huzura ve güvene teminat , vicdana, hakka, hukuka ve adalete ses olmaya devam edecektir."

Yenişafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.