Mahir Ünal'ı tebrik ettiler

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanı oldu. Kahramanmaraşlı STK'lar, Ünal'ı tebrik etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2015 11:33
Mahir Ünal'ı tebrik ettiler

Ünal'ın Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alması memleketi Kahramanmaraş'ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Kahramanmaraş'ın önde gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek ortak basın toplantısı yaptılar.
Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşları adına ortak açıklamayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Akdeniz yaptı. Akdeniz şöyle dedi:
"Türkiye Cumhuriyeti 64. Hükümetinin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Mahir Ünal Kahramanmaraş Milletvekilliği ve AK Parti Grup Başkan Vekilliği yaptığı dönemlerde memleketimiz Kahramanmaraş'a büyük hizmetler yapmıştır. İnanıyoruz ki Kültür ve Turizm Bakanımız olarak ülkemize, milletimize, memleketimize büyük hizmetler yapacağından hiç şüphemiz yoktur."

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.