Marka Belediyeler’den Başkan Bozdağ’a ödül

Marka Belediyeler’den Başkan Bozdağ’a ödül

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 17:09
Marka Belediyeler’den Başkan Bozdağ’a ödül

Marka Belediyeler dergisi tarafından düzenlenen 'Marka Projeler, Marka Belediyeler' ödül töreninde başarılı projelere ödülleri verildi. 

 

Ankara'da düzenlenen ödül töreninde Türkiye genelinde 30 Belediye davet edilerek Marka Belediye ve Marka Proje ödülleri verildi. Ödül törenine çok sayıda bürokrat ve davetli katılırken basın mensuplarının yoğun ilgisi dikkati çekti.

Kahramanmaraş’ta ilk olan Pazarcık Belediyesi tarafından faaliyete sunulan “Yaşlılara Evde Bakım Hizmetleri” projesi, Marka Belediyeler dergisi tarafından düzenlenen 'Marka Projeler, Marka Belediyeler' yarışmasında ödüle layık görüldü.

marka-belediyeler’den-baskan-bozdag’a-odul-3.jpg

Başkent Ankara'da düzenlenen törende ödülü Pazarcık halkı adına aldığını belirten Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Sosyal Belediyeciliğin güzel örneklerinden birisi, Pazarcık Belediyesi olarak bu zamana kadar yapmış olduğumuz projelerin hepsi birbirinden güzel; ama bu Projeye duygusal anlamda baktığınız zaman daha farklı. Bir insan bir gün mutlaka engelli olacağı sorusunu kendisine sorarsa veya bir gün bende yaşlı olabilirim sorularını kendisine sorması lazım, çünkü o zaman yaşlılarımızın şuan ne kadar zorluk yaşadığını anlamış oluruz” dedi.

20264992_10214125334791526_2347624937537821487_n.jpg

Evde Bakım Hizmetleri Projesi'nde kurdukları ekip içerisinde 2 tane Erkek, 3 tane ise Bayan olduğunu ifade eden Başkan Bozdağ, “Bayan arkadaşlarımız yaşlılarımızın evlerini güzel bir şekilde temizliyorlar, bu arkadaşlarımızın içerisinde berberimizde var vatandaşlarımızın temizliğini ve bakımını yapıyoruz hayır dualarını alıp çıkıyorlar; bundan dolayı çok mutluyum. Bu projemiz Marka Belediyeler dergisi tarafından ödüle layık görüldü buda bizi ayrı bir mutlu etti. Bizi bu ödüle layık gören Marka Belediyeler dergisi yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.