Marka şehir Afşin’e 2 ödül birden

Marka şehir Afşin’e 2 ödül birden

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 14:19
Marka şehir Afşin’e 2 ödül birden

Marka belediyeler dergisi ve akpartilibelediyeler.com haber sitesi tarafınca düzenlenen marka belediye ve marka proje ödülleri kapsamında marka belediye ödülüne layık görülen Afşin Belediyesi, Rabia Parkı tesisi projesi ile marka proje ödülünü de alarak 2 ödül birden aldı.

 

Marka belediyeler dergisi tarafınca düzenlenen ‘Marka projeler, Marka belediyeler’ ödül töreninde başarı göstermiş projelere ödülleri verildi.

marka-sehir-afsin’e-2-odul-birden-1.jpg

Ankara’da düzenlenen törende 2 ödülü birden alan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ödülü Afşin halkı adına aldığını belirterek, “30 Mart 20014 tarihinde göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal donatılar ve yeşil alanlar anlamında büyük projelere imza attık. Toplamda 7 dönüm olan yeşil alanını bu güne kadar 123 dönüme çıkarttık. Bunlardan bir tanesi de 2014 Yılında başladığımız ve hizmete açtığımız Rabia Parkımız. İçerisinde, sosyal donatı alanları, müzikli süs havuzları, spor tesisleri, trafik eğitim parkuru ve daha birçok özelliği ile Afşinlilerin cazibe merkezi haline gelen bir projemiz. Marka Belediyeler ve akpartilibelediyeler.com haber sitesinin düzenledikleri Marka Belediye ve Marka Proje Ödülleri kapsamında bu projemizden dolayı Marka Belediyeler ödülüne layık görüldük. Bu anlamda da bizleri ödüle layık gören Marka belediyeler dergisi ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.