MARTI DERNEĞİ, VALİ GÜVENÇER'İ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Tabii Hayata Ve Hayvanlara Işık Derneği (MARTI), Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2015 14:35
MARTI DERNEĞİ, VALİ GÜVENÇER'İ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Tabii Hayata Ve Hayvanlara Işık Derneği (MARTI), Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

MARTI Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Şeker, beraberinde yönetim kurulu ve diğer üyelerle birlikte Vali Güvençer'i ziyaret ederek; derneğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi sundu. Kahramanmaraş'ta tabii hayata ve hayvanlara ışık olmak için kurulduklarını kaydeden Şeker, derneğin çok kısa bir süre içerisinde kurulmasına rağmen, önemli çalışmalara imza attığını bildirdi.  Vali Mustafa Hakan Güvençer de, tabii hayatın ve hayvanların korunmasında önemli hizmetler sunacağına inandığı derneğin yöneticilerine teşekkür etti.

 

MARTI Başkanı Çiğdem Şeker, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, MARTI olarak Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

 

"Olanca mütevazılıği ile bizleri huzuruna kabul eden sayın valimiz bu zamana kadar yaptığımız tüm çalışmalarımızı ve bundan sonraki projelerimizi büyük bir ilgi ile dinledi ve özellikle eğitim konusundaki çalışmalarımızı her zaman destekleyeceğini belirtti. Sayın valimiz ile yaptığımız bu görüşmenin Kahramanmaraş'ın sahipsiz sokak hayvanları ve hayvanlarla ilgili tüm diğer mercilerce yapılacak çalışmalarımıza sonsuz katkısı olacağına inanıyoruz. Çünkü Sayın valimiz Mustafa Hakan Güvençer hem ileriye dönük olumlu tüm çalışmalara kapısını ve yüreğini açmış hem de sivil toplum kuruluşları ile son derece barışık... STK lara kulak veriyor ve onların taleplerini ciddiye alıp onları destekliyor. Elbette ki bu bakış açısıyla, mütevazılıği ve cana yakınlığı ile Kahramanmaraş ilimize çok şey katacaktır."

 

Vali Güvençer'e güler yüzü, samimi ve içten yaklaşımı ve verdiği destekten ötürü çok teşekkür eden MARTI Başkanı Şeker, "Sayın valimizin, destekleri ve alakası sonucunda canlar adına çok iyi işler başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.