Mehmet Ekici: Brakın F.Bahçe'ye gideyim

Mehmet Ekici: Brakın F.Bahçe'ye gideyim

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2017 09:32
Mehmet Ekici: Brakın F.Bahçe'ye gideyim

Trabzonsporlu Mehmet Ekici, transferi için Beşiktaş'ın devreye girmesine tepki gösterdi ve "Şimdi olmazsa sezon sonunda F.Bahçe forması giyeceğim" dedi. Bordo-mavili yönetim de tecrübeli futbolcuyu Bursa maçı kadrosuna almadı.

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Mehmet Ekici, sarı-lacivertli kulüple anlaştığını belirterek, Trabzonspor yönetimine 
"F.Bahçe'ye gitmeme izin verin" isteğini yineleyince Bursa maçı kadrosuna alınmadı. 

Başkan Muharrem Usta'yla görüşen yıldız oyuncu, “F.Bahçe ile anlaştım ve Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. F.Bahçe ile anlaşmama rağmen Trabzonspor'un anlaşmasının da önemli olduğunu söyledim. Bana izin verin Trabzonspor'dan ayrılmak istiyorum" dedi. Beşiktaş ile en son 1 ay önce transfer görüşmesinde bulunduğunu belirten Ekici, "Söz verdim, bedeli ne olursa olsun F.Bahçe forması giyeceğim. Fenerbahçe ile anlaştım eğer bu transfer dönemi olmazsa sezon sonunda Fenerbahçe forması giyeceğim" diye konuştu. 

Aatif'in takasta gitmek istememesi üzerine Fenerbahçe, Mehmet Ekici için Trabzonspor'a son olarak bonservis bedeli olarak 1 milyon 750 bin Euro teklif etti.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.