Merdan Balık Evi açıldı

Kahramanmaraş’ta balığın lezzetine lezzet katan Merdan Balık Evi mevcut işletmesini genişleterek büyük bir açılış yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 10:31
Merdan Balık Evi açıldı

Balıkçılık sektörünün lider firmalarından Merdan Balık Evi görkemli bir açılış ile mevcut işletmesini genişletti. Açılışa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya katıldı. Yoğun katılım olan açılışta birbirinden farklı, günlük taze balık servis edildi. Merdan Balık Evi İşletme Sahibi İbrahim Sarı gazetemize yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın balık kültürüne çok büyük katkı yaptıklarını söyledi.

merdan-balik-evi-acildi2.jpg

İbrahim Sarı açıklamasında; “Kahramanmaraş’ta 10 yıl önce sazan ve alabalıktan başka balık satılmıyordu. Biz bu meslekteki 27 yıllık tecrübemiz ile Kahramanmaraş’ta deniz balıklarının her türlüsünün vatandaşa sunulmasında büyük rol oynadık. Merdan Balık Evi olarak her gün taze günlük balık getirip sağlıklı bir şekilde hizmet veriyoruz. Her bütçeden insan gelip işletmemizde karnını doyurabilir. Açılışımıza katılan Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Çetinkaya ve diğer dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.