Merkezde ne varsa kırsalda da onu yaptık

Merkezde ne varsa kırsalda da onu yaptık

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2017 14:15
Merkezde ne varsa kırsalda da onu yaptık

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin geleneksel iftar programı, Bertiz bölgesi Kılalı mahallesinde gerçekleştirildi. Başkan Okay, kırsal mahallelere verdikleri önemi hatırlatarak, "Merkez mahallelerimize yaptığımız hizmetleri kırsal mahallelerimize de yapıyoruz" dedi.  

Bertiz bölgesinden farklı mahallelerinde katıldığı iftar programına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akif Kahveci, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

n.jpg
İftar sonrası bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bertiz bölgesine verdikleri önemi anlattı. Dulkadiroğlu ilçesinin kurulmasıyla Bertiz bölgesinin kaderinin değiştiğini aktaran Başkan Okay, şehir merkezine kazandırdıkları tüm hizmetlerin aynısını Bertiz bölgesine de yaptıklarını anlattı.
İftar programının da bu düşüncenin bir yansıması olduğunu anlatan Başkan Okay, Bertiz bölgesinin tüm sorunlarının bir bir giderildiğinin altını çizdi. Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Geleneksel iftar programlarımızda vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir merkezinde olduğu gibi kırsal bölgelerimizde de bu iftar programlarını gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Bölgelerimiz arasında hiçbir zaman ayrım yapmadık. Bugün şehir merkezindeki mahallelerimize sağladığımız tüm hizmetleri kırsal bölgelerimize de kazandırdık. Tabelalarıyla birlikte kaderlerini de değiştirdiğimiz kırsal bölgelerimize yatırımlarımız devam edecek. Ben bu güzel sofra etrafında toplanan ve bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşerilerime de ayrıca teşekkür ederek güzel bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum."
Başkan Okay'ın konuşmasının ardından program ilahi dinletisi ve ikramlarla devam etti.

nn.jpgnnn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.