Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış beklentisi var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşların dikkatli olması konusunda uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2018 10:07
Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Bilecik, Hatay, Eskişehir, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Bolu ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının güneydoğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

KAHRAMANMARAŞ'TA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Kahramanmaraş'ta gün içerisinde yağış beklenirken, hafta sonu hava sıcaklığının artacağı gözlemleniyor. Hafta sonu planı olan vatandaşların tedbirli olmasında fayda var.

4 GÜNLÜK YAĞIŞ ÇİZELGESİ

Önümüzde ki haftanın ilk günü yağış beklenirken, onu takip eden günlerde de sağanak yağış beklentisi var. Vatandaşların önümüzde ki haftalarda şemsiyelerini yanlarından ayırmamaları gerekiyor.

İşte Kahramanmaraş'ın haftalık hava durumu;

hava-durumu-001.jpg

Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.