MHP ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANLIĞINA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ ZİYARETİ‏

ŞEKER; “HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ!”MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker’in daha önce ziyaret gerçekleştirdiği Görme Engelliler Derneği, bugün Mehmet ŞEKER’i makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2015 11:51
MHP ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANLIĞINA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ ZİYARETİ‏

Görme Engelliler Derneği Başkanı Av. Doğan NURLUYOL ve Dernek Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet ŞEKER’i iadei ziyarette bulundular. Görme Engellilerimizin yaşadığı sıkıntılar ile ilgili bilgi alış-verişi yapıldı. Görme Engellilerin sorunları bizzat Dernek Başkanı Doğan NURLUYON’dan dinleyen Şeker’e Dernek Başkanı Doğan NURLUYOL şunları söyledi; “Birçok sıkıntımız var bunların başında sosyal hayattan dışlanmamız, engellilerimize iş imkanı yeterince sağlanmıyor. Bunların çözüme kavuşturmasını ve bizlere gereken değerin verilmesini istiyoruz.” dedi.

ENGELLİLERİ ÖNEMSEYELİM

Bu ziyaretten oldukça memnun olduğunu söyleyen MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet ŞEKER şunları söyledi; “İlk önce Değerli Dernek Başkanı Av. Doğan NURLUYOL beyefendi ve beraberindekilere ziyarete geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Engellilerimiz için engelsiz yaşam oluşturulması gerekmektedir. 21. Yüzyılın Kahramanmaraş’ında daha engelliler için yürüyecek sarı yol bazı mahallelerde yoktur, var olanlarda kullanılamaz biçimdedir. Bunların yanı sıra birçok yerde Trafik Işıklarında sesli uyarı sistemi bulunmamaktadır. Büyük sorunlar yaratan bir kaç madde daha bulunmaktadır. Bunlardan başlıcaları Trafik Levhalarının kaldırımda olması, esnafların yollara tezgah açması, arabaların kaldırıma park edilmesi, ağaçlar ve elektrik dileklerinin belli düzeyde olmaması gibi çeşitli sorunların engelli vatandaşlarımıza engel olmaktadır. Bu konuda yerel yönetimlere büyük iş düşmektedir. Engelsiz yaşam için MHP olarak elimizden gelen maddi ve manevi desteklerimizi hiç bir zaman esirgemeyeceğiz. Aynı desteği sorun yaşayan engellilere yerel yönetimlerden ve Belediye Başkanlardan bekliyorum duyarlı olmaya davet ediyorum.

İş Adamlarına da bu yönde büyük rol düşmektedir. Görme Engellerilerin sorunları bizzat dinledim iş veren yok, işsizlik yüksek boyutta, sahip çıkmama gibi bir durum var, sosyal yaşantıda sıkıntıları var bunların çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Biz MHP Onikişubat olarak elimizden geleni yapacağız. Hepimiz birer engelli adayıyız, kıymetli hemşehrilerimizinde bugünden sonra daha duyarlı olacaklarından şüphem yoktur.” dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.